Suuri myymälä Akaan Toijalassa

Pellavatehdas, vaatemyymälä Toijalassa! Suuri, avara myymälä täynnä ihania naisten vaatteita, huiveja, koruja ja laukkuja. Moneen makuun ja jokaiselle sopivaan hintaan, kaikissa väreissä.

Pellavatehtaalta löydät kauniita ja mukavia puseroita, mekkoja, jakkuja, tunikoita, hameita ja housuja. Meillä on Suomen suurin valikoima naisten pellavavaatteita. Lisäksi puuvilla-, viskoosi- ja silkkivaatteita sekä talvella hurmaavia neuleita. Suosimme laadukkaita ja miellyttäviä luonnonmateriaaleja. Monet vaatteet ovat ns. one size vaatteita, jotka laskeutuvat kauniisti ja sopivat monen kokoiselle ja malliselle. Osassa vaatteista on normaalit koot. Meiltä myös huivit, korut, laukut ja muut asusteet.

300 m² Myymälässä on huomattavasti suurempi valikoima tuotteita kuin verkkokaupassa! Kerromme uutuuksista facebookissa ja instagramissa.

Helppo sijainti Helsinki-Tampere moottoritien varrella, Toijalan ABC:n naapurissa. Tampereelta 40km, Ideaparkista 23km ja Helsingistä 140km. Parkkipaikat edessä.

Tampere-Helsinki-väliä kulkevien pikavuorojen pysäkki muutaman sadan metrin päässä (moottoritie E12, liittymä 31).

MYYMÄLÄ ON AVOINNA JOKA PÄIVÄ MA-SU 10-18

Pellavatehtaalla myös VIIHTYISÄ kahvila Hanilla ja uudessa laajennuksessa Suomen toiseksi suurin Kotipizza!

Kahvila-konditoria Hanillan monipuolisesta valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. On pullaa, kakkua, leivoksia..täytettyjä sämpylöitä, piirakoita, lämppäreitä ja paljon muuta. Isompaan nälkään tarjolla on ruokaisat salaatit, täytetyt uuniperunat sekä arkisin lounasta. Kaikki kahvilan herkut leivotaan itse paikan päällä. 

kahvila-konditoria Hanilla Akaa Toijala

Pellavatehdas, vaatemyymälä Toijalassa! Suuri, avara myymälä täynnä ihania naisten vaatteita, huiveja, koruja ja laukkuja. Moneen makuun ja jokaiselle sopivaan hintaan. kaikissa väreissä.

Pellavatehtaalta löydät italialaiset pellava-, puuvilla- ja silkkivaatteet sekä talvella laadukkaat neuleet. Suosimme siis laadukkaita luonnonmateriaaleja. Monet vaatteet ovat ns. one size vaatteita jotka laskeutuvat kauniisti ja sopivat monen kokoiselle ja malliselle. Osassa vaatteista on normaalit koot. Meiltä myös huivit, korut, laukut ja muut asusteet.

Myymälässä on huomattavasti suurempi valikoima tuotteita kuin verkkokaupassa. Kerromme uutuuksista facebookissa ja instagramissa.

Helppo sijainti Helsinki-Tampere moottoritien varrella, Toijalan ABC:n naapurissa. Tampereelta 40km, Ideaparkista 23km ja Helsingistä 140km. Parkkipaikat edessä.

MYYMÄLÄ ON AVOINNA JOKA PÄIVÄ MA-SU klo 10-18

PELLAVATEHTAALLA MYÖS VIIHTYISÄ KAHVILA

Kahvila-konditoria Hanillan monipuolisesta valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. On pullaa, kakkua, leivoksia..täytettyjä sämpylöitä, piirakoita, lämppäreitä ja paljon muuta. Isompaan nälkään tarjolla on ruokaisat salaatit, täytetyt uuniperunat sekä arkisin lounaskeittoa. Kaikki kahvilan herkut leivotaan itse paikan päällä.

kahvila-konditoria Hanilla Akaa Toijala
Shopping Cart