Tietoa meistä

Tietoa meistä

Pellavatehdas Toijalassa! Muotia Italiasta, huiveja, koruja ja laukkuja. Moneen makuun ja jokaiselle sopivaan hintaan.

Pellavatehtaalta löydät italialaiset pellava-, puuvilla- ja silkkivaatteet sekä talvella laadukkaat neuleet. Suosimme siis laadukkaita luonnonmateriaaleja. Monet vaatteet ovat ns. one size vaatteita jotka laskeutuvat kauniisti ja sopivat monen kokoiselle ja malliselle. Osassa vaatteista on normaalit koot. Meiltä myös huivit, korut, laukut ja muut asusteet.

Tervetuloa myös kahvilaamme! Leivonnaisia, pikkusuolaisia ja jäätelöä.

Myymälässä on huomattavasti suurempi valikoima tuotteita kuin verkkokaupassa. Kerromme uutuuksista facebookissa ja instagramissa.

Helppo sijainti Helsinki-Tampere moottoritien varrella, Toijalan ABCn naapurissa. Tampereelta 40km, Ideaparkista 23km ja Helsingistä 140km. Parkkipaikat edessä.

PELLAVATEHDAS
Sirkesalontie 1
37800 AKAA

puh. 044 982 7631
s-posti: [email protected]

Pellavatehdas avoinna joka päivä!

MA-LA klo 10 - 18 ja SU klo 12-16.

Huhtikuusta 2021 alkaen myös sunnuntait klo 10-18.

Tervetuloa!

www.pellavatehdas.fi palvelee normaalisti ja pellavatehdas facebookista näet viimeisimmät tiedot.

Myymälästämme ostetuilla normaalihintaisilla tuotteilla on 7 vrk vaihto-oikeus kuittia vastaan. Verkkokaupasta ostetuilla tuoteilla on 14 vrk palautusoikeus. Verkkokaupan tilaukset postitetaan päivittäin.

Asiointi verkkokaupassamme on turvallista, maksaa voi Klarna laskulla, erämaksulla, kortilla tai verkkopankissa. Kiinteä postimaksu on vain 6,00 € / tilaus. Kts. toimitusehdot.

Postiosoite
JM Maxx Oy
Mäntymäentie 4
37800 AKAA