Toimitusehdot ja palautukset

Maksutavat

Käytämme on Klarna Checkout -maksupalvelua. Klarna Checkout sisältää suurimpien suomalaisten pankkien maksutavat. Voit maksaa myös Klarnan laskulla ja erämaksulla tai Visa tai Mastercard -korteilla. Hinnat sisältävät alv:n 24%.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia. Tuotteet lähetetään viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Lähetyksen saavuttua postiin saat sähköisen saapumisilmoituksen, sekä tekstiviestinä että sähköpostina. Olethan huolellinen ja tarkistat että molemmat ovat oikein! Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Toimituskulut

Kiinteä toimituskulu postipaketille on 6€. Toijalan myymälästä noudettaessa toimituskulut 0€.

Palautus / reklamaatio

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus ostopäivästä alkaen. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisessä kunnossa. Palautuskulun 6€ veloitamme tuotehyvityksen yhteydessä Klarnan kautta. Eli Pellavatehdas maksaa toimituksen toiseen suuntaan ja asiakas tuotteen palauttaessaan maksaa toimituksen toiseen suuntaan.

Pakkaa tuotteet huolellisesti samaan pakettiin. Kirjoita paketin päälle alla oleva palautustieto, tämän jälkeen voit viedä paketin veloituksetta Postin toimipisteeseen. Muista ottaa talteen postin kuitti, joskus se pitää erikseen pyytää!

Asiakaspalautus
JM Maxx Oy
Sopimustunnus 646853

Ethän epäröi ottaa yhteyttä jos olet epävarma vaatteen koosta ja haluat apua muutenkin. Autamme mielellämme: [email protected] ja 044 236 0407 tai 040 5909 040

Myyntialue / Countries

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle, voimassa olevilla Suomen arvonlisäverollisilla hinnoilla. We only ship products to Finland at the moment.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin tilauspäivänä (ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset) tai seuraavan arkipäivän aikana. Kaikki tuotteet jotka näkyvät kaupassa ovat myös varastossa ja heti toimitettavissa.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys meihin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta [email protected]
- Puhelimella numerosta 044 982 7631 tai 040 5909 040

Pidätämme oikeuden muutoksiin.