Usein kysytyt kysymykset

Pese vaate nurinpäin käännettynä n. 30°C .

Käytä tavallista pesuainetta ja huuhteluveteen voit laittaa halutessasi pyykkietikkaa. (Huom! Älä käytä valkaisevia pesuaineita tai huuhteluainetta).

Tummat ja vaaleat vaatteet on pestävä erillään.
Täytä kone vain puoliksi ja käytä hellävaraista linkousta, jotta vaatteet eivät rypisty liikaa. Älä kuivaa rummussa.

Suorista vaate pesun jälkeen ja laita henkarille kuivumaan.

Jos haluat silittää, tee se höyryraudalla nurjalta puolelta. (Parhaan tuloksen silityksessä saat, jos silität vaatteen kosteana). Pellavaatetta kannattaa tuulettaa usein ulkona ja pestä harvemmin.

Kaikki pellavavaatteemme ovat esipestyjä/kutistettuja eivätkä kutistu myöhemmin.

Suurin osa vaatteistamme valmistetaan Italiassa, loput Ranskassa ja kaukoidässä.

Myymälässä vaatteita kannattaa sovittaa, näin löydät myös parhaat leikkaukset omalle vartalolle. Vaatteita löytyy kaikenkokoisille. Osassa pellavamallistoamme on Italian koot 1,2,3 ja 4 joita vastaavat Suomikoot n. M-XL (XXL). (Henkarin koukussa on numero 1-4.) Verkkokaupassa tuotteisiin merkitään tarkat mitat. Lue tilausohje ennen tilausta verkkokaupasta.

Osa tuotteista tulee pienissä erissä ja myydään nopeasti myymälästä. Verkkokauppaan pyrimme laittamaan hyvällä mitoituksella olevia suosikkituotteita.  Pyrimme minimoimaan asiakaspalautuksia valitsemalla verkkokauppatuotteet huolellisesti.  Myymälässä sinulla on käytetettävissä myyjien asiantuntemus!

Verkkokaupasta ostetulla, käyttämättömällä tuotteella jossa on hintalappu kiinni, on lakisääteinen 14vrk palautusoikeus. Palautamme ainoastaan tuotteen hinnan eli toimituskulu 6€ jää asiakkaan maksettavaksi.

Myymälästä ostetuilla ehjillä ja käyttämättömillä tuotteilla, joissa on hintalappu paikoillaan on vaihto-oikeus kuittia vastaan.

Osa Helsinki-Tampere väliä kulkevista linja-auton pikavuoroista pysähtyy moottoritien E12  Toijalan liittymässä 31. (Toijalan ABC:n kohdalla). Pysäkiltä on matkaa myymälään n. 200 m. Tiedustele vuoroja Matkahuollosta. Toijalan rautatieasemalta myymälään on 1,8 km.

Emme tee tukkukauppaa.

Shopping Cart