TOIMITUSEHDOT JA PALAUTUKSET

Yleistä tietoa verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy:
JM Maxx Oy
Sirkesalontie 1
37800 AKAA

Y-tunnus: 1970697-8 
Puhelin: 044 982 7631
Sähköpostiosoite: [email protected]

Tuotteiden tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kautta. Tilauksista tulee aina sähköpostivahvistus. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tuotteiden maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Toimitus- ja käsittelykulut

Kiinteä toimituskulu postipaketille on 6€. Toijalan myymälästä noudettaessa toimituskulut 0€.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia. Tuotteet lähetetään viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Lähetyksen saavuttua postiin saat sähköisen saapumisilmoituksen, sekä tekstiviestinä että sähköpostina. Olethan huolellinen ja tarkistat että molemmat ovat oikein! Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Toimitusajat

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin tilauspäivänä (ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset) tai seuraavan arkipäivän aikana. Kaikki tuotteet jotka näkyvät kaupassa ovat myös varastossa ja heti toimitettavissa.

Vaihto- ja palautusehdot

Kuluttajalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus verkkokaupan kautta ostetuille tuotteille. Vaihto- ja palautusoikeus koskee ainoastaan tuotteita, joiden myyntipakkaus on koskematon.

Pelkkä tavaran noutamatta jättäminen tai palauttaminen eivät enää riitä kaupan peruuttamiseksi. Peruutusilmoitus on tehtävä 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta ja tavara pitää palauttaa 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta.

Ennen palautusta tai vaihtoa ole yhteydessä tuotteen myyjään sähköpostitse [email protected]

Mahdollisissa palautustapauksissa tuotteen lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut tulevat aina tilaajan maksettaviksi.

Reklamaatio ja palautukset

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus ostopäivästä alkaen. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisessä kunnossa. Palautuskulun 6€ veloitamme tuotehyvityksen yhteydessä. Eli Pellavatehdas maksaa toimituksen toiseen suuntaan ja asiakas tuotteen palauttaessaan maksaa toimituksen toiseen suuntaan.

Pakkaa tuotteet huolellisesti samaan pakettiin. Kirjoita paketin päälle alla oleva palautustieto, tämän jälkeen voit viedä paketin veloituksetta Postin toimipisteeseen. Muista ottaa talteen postin kuitti, joskus se pitää erikseen pyytää!

Asiakaspalautus
JM Maxx Oy
Sopimustunnus 646853

Ethän epäröi ottaa yhteyttä jos olet epävarma vaatteen koosta ja haluat apua muutenkin. Autamme mielellämme: [email protected] tai 044 982 7631 tai 040 5909 040

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys meihin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle, voimassa olevilla Suomen arvonlisäverollisilla hinnoilla. We only ship products to Finland at the moment.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.