VERKKOKAUPAN TILAUSOHJE

Osa Pellavatehtaan tuotteista on myös pellavatehdas.fi -verkkokaupassa. Jokaisen vaatteen tuotetiedoissa on ilmoitettu vähintään vaatteen kaikai (A) tai rinnanympärys (2xA) ja pituus hartian korkeimmasta kohdasta (B). Joskus myös muita mittoja esim. hihanympärys (2xC). Tarkista aina mitat ennen tilausta ja ota huomioon että emme myy tyköistuvia vaatteita. Rinnan ympäryksessä on hyvä olla tilaa useampi senttikin. Monet one size vaatteet laskeutuvat kauniisti vaikka rinnanympärys/kaikai olisi väljä!

mittapaita

Asiointi verkkokaupassamme on turvallista, verkkomaksupalvelusta huolehtii suomalainen Paytrail. Kiinteä postimaksu on vain 6,00 € / tilaus.

Palautus on maksullinen ja maksaa 6 €. Käytännössä – Jos palautat – hyvitämme tuotteen/tuotteiden hinnan – mutta 6 € postimaksu jää maksettavaksi. Kun palautus on tullut perille, laitamme sinulle uuden 6 € laskun sähköpostiin.

Lisää tietoa saat sivuilta Toimitusehdot ja palaukset sekä Usein kysytyt kysymykset. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Osa Pellavatehtaan tuotteista on myös pellavatehdas.fi -verkkokaupassa. Jokaisen vaatteen tuotetiedoissa on ilmoitettu vähintään vaatteen rinnanympärys (2xA) ja pituus hartian korkeimmasta kohdasta (B). Joskus myös muita mittoja esim. hihanympärys (2xC). Tarkista aina mitat ennen tilausta niin vältymme molemmin puolin turhilta palautuksilta!

mittapaita
Asiointi verkkokaupassamme on turvallista, maksaa voi Klarna -laskulla, erämaksulla, kortilla tai verkkopankissa. Kiinteä postimaksu on vain 6,00 € / tilaus. Palautus on maksullinen ja maksaa 6 €. Käytännössä – Jos palautat – hyvitämme tuotteen/tuotteiden hinnan – mutta 6 € postimaksu jää maksettavaksi. Kun palautus on tullet perille, laitamme sinulle uuden 6 € laskun sähköpostiin. Lisää tietoa saat sivuilta Toimitusehdot ja palaukset sekä Usein kysytyt kysymykset. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.